• E: adm@rederiforeningen.no

Stiftet 1899
Bergens Rederiforening
Norges eldste rederiforening

Bergens Rederiforening er Norges eldste rederiforening, stiftet i 1899, og foreningen fungerer som Bergenskrets av Norges Rederiforbund. Foreningen har omlag 80 medlemsbedrifter som regelmessig møtes til faglige diskusjoner og sosiale sammenkomster.

Det norske flagget i krise og krig

Situasjonen i Ukraina skaper stor usikkerhet og flere utfordringer for den maritime næringen. Under «The Quality Flag»-frokostmøtet i Bergen ble flere aktuelle problemstillinger tatt opp, og det ble understreket at det er viktigere enn noen