• E: adm@rederiforeningen.no

Tidligere Arrangementer

Laster Arrangementer

Tidligere Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

2023 januar

Skipsfartsberedskap og totalforsvar – småstaten Norge som maritim stormakt

I samarbeid med Det Sjømilitære Samfund og Bergens Rederiforening , har Maritime Bergen gleden av å invitere til kveldsforedrag ved Norges Rederiforbund. Foredraget er åpent for alle våre medlemmer og krever ikke påmelding. Ønsker du å delta på middagen i forkant  av foredraget må du melde deg på til denne, se link lenger ned i invitasjonen. Det må bestilles på forhånd via Det Sjømilitære Samfunds påmeldingsportal Billetto. Middagen koster kr. 350,-. Baren holdes åpne før, under og etter foredraget. Det…

read more

2023 mars

Møte med Hordalandsbenken

Bergens Rederiforening og Maritime Bergen organsierer møte med Hordalandsbenken, denne gangen i Bergen. I dette blir det også lagt opp til bedriftsbesøk.

read more

2023 april

One Ocean Week – for alle som er opptatt av et bærekraftig hav

15. -21. april er Bergen stedet for debatt, erfaringsutveksling og opplevelser knyttet til en bærekraftig utnyttelse av havet. Uken starter spektakulært med Statsraad Lehmkuhls hjemkomst fra jordomseilingen The One Ocean Expedition.

read more

The Quality Flag- flaggfrokost

Bergens Rederiforening, i samarbeid med Sjøfartsdirektoratet og Maritime Bergen inviterer til et frokostmøte tirsdag 18. april. Mer informasjon kommer.

read more

One Ocean seilasen – medlemsmøte

I samarbeid med Bergens Rederiforening har Maritime Bergen gleden av å invitere til kveldsarrangement om det maritime næringslivets egen seilas med Bergens stolthet, Statsraad Lehmkuhl.  Høsten 2022 fikk 73 personer fra den maritime næringen oppleve sitt livs eventyr da de fikk bli en del av One Ocean - Back to the Future og seile det stolte seilskipet Statsraad Lehmkuhl fra Ishigaki i Japan til Manila på Filippinene. Nå inviterer Bergens Rederiforening og Maritime Bergen til medlemsmøte for å fortelle om den spektakulære seilasen…

read more

2023 mai

+ Eksporter arrangementer