Samfunnsansvar i næringen

Samfunnsansvar handler om hvordan verdier skapes, og hvordan næringslivet påvirker mennesker, miljø og samfunn. I dagens globaliserte verden øker kravet til at bedrifter utviser samfunnsansvar. Samfunnsansvar kan styrke bedrifters omdømme og skape konkurransefortrinn.

Bergens Rederiforening har tatt et ambisiøst samfunnsansvar i henhold til klima ved å stå bak nullutslippvisjonen. Flere av våre medlemmer har tatt et aktivt valg til å bidra i samfunnet på flere ulike areaner, og stiller strenge krav til selv selv og bedriftens innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig.

Bergens rederiforbund ser at for våre medlemmer kan det gjennom et aktivt og bevisst forhold til samfunnsansvar utvikles et betydelig konkurransefortrinn i årene som kommer.

Les mer om bedrifter i regionen som satser sterkt på å inkorporere andre verdier enn kun forretningsmessig drift i selskapet.

Samfunnsansvar