Samfunnsansvar

Bergens Rederiforening har intregrerte samfunns- og miljømessige hensyn i sin strategi, og vektlegger derfor spesielt miljø og kompetanse.

Bergens Rederiforeningen jobber aktiv for at medlemmene skal være pionerer på disse feltene. Foreningen selv har tatt et ambisiøst samfunnsansvar i henhold til klima ved å støtte nullutslippvisjonen.

Mange bedrifter ser at de er en del av et større samfunn, og gjensidig avhengig av hverandre. De er opptatt av at bedrift skal bidra ut til samfunnet, og flere har som tradisjon for å støtte ulike tiltak som skaper varige endring.

Samfunnsansvar

Notice: Trying to get property of non-object in /srv/sites/rederiforening/htdocs/modules/mod_k2_content/mod_k2_content.php on line 33

Notice: Trying to get property of non-object in /srv/sites/rederiforening/htdocs/modules/mod_k2_content/mod_k2_content.php on line 35

Joomlas feilsøkingskonsoll