Bergens Rederiforening

Bergens Rederiforening er Norges eldste rederiforening, stiftet i 1899, og foreningen fungerer som Bergenskrets av Norges Rederiforbund .

Foreningen har omlag 60 medlemsbedrifter som regelmessig møtes til faglige diskusjoner og sosiale sammenkomster.

Formålet til Bergens Rederiforening

Bergens Rederforenings formål er å samle bergenske rederier til diskusjon og forhandling om rederibedriftenes interesser og for å skape felles forståelse for næringens utfordringer.

Bergens Rederiforening har startet en prosess, hvor det satses offensivt på å synliggjøre og styrke rederinæringen i regionen. Det er lagt en strategi med fokus på åpenhet, kompetanse og miljø. Gjennom arbeidet til Bergens Rederiforeningen ønsker vi å overføre disse fokusområdene til våre medlemsbedrifter. Bergens Rederiforening

Handelens og Sjøfartens Hus
Olav Kyrres gate 11, 5014 Bergen
Fax 55 21 52 01
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Postadresse:
Postboks 1233 Sentrum, 5811 Bergen