Bli medlem

Bergens Rederiforening har som formål å samle bergenske rederier til diskusjon og forhandling om rederibedriftenes interesser, og for å skape felles forståelse for næringens utfordringer.

Bergens rederiforening skal bidra til å synliggjøre det positive og viktige som skjer i næringen i regionen.

Satsingsområdene til Bergens Rederiforening er:

Kommunikasjon og omdømme

Miljø

Kompentanse

Bergens Rederiforening har idag omlag 60 medlemsbedrifter, som møtes regelmessig til faglige diskusjoner og sosiale sammenkomster. Foreningen er Norges eldste rederiforening, stiftet i 1899, og fungerer som Bergens krets av Norges Rederforbund.

Søknad om medlemskap:

Ønsker din bedrift å bli medlem?  Søknad om medlemskap vil bli behandlet fortløpende i styret til Bergens Rederiforeningen.

Send en henvendelse til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.