Skipets siste reise

Skipets siste reise

17 februar 2016 17:30

Grand Selskapslokaler

Bergens Rederiforening og YoungShip Bergen inviterer til kveldsmøte onsdag 17. Februar. Bergens Rederiforening har stor glede av samarbeid med flere organisasjoner – herunder de unge og fremadstormende i shipping som er organisert i YoungShip.

Vi har derfor gleden av å invitere til fellesmøte mellom Bergens Rederiforeningen og YoungShip hvor resirkulering og opphugging av skip står på dagsorden, og hvor aktører med ulike syn og interesser får sagt sitt og vi kan få både god og saklig informasjon og kanskje også en frisk debatt.

På talerlisten denne kvelden er:
Harald Solberg, viseadministrerende direktør i Norges rederiforbund
Eli Vassenden, styreleder i Bergens Rederiforening
Sigurd Enge, leder for maritimt arbeid, shipping og Arktis i Miljøstiftelsen Bellona
Hågen Hansen, Senior advokat hos Wikborg Rein
Harald Fotland, Senior Vice President Odfjell SE

Konferansier er Øystein Meland, daglig leder i Bergens Rederiforening og partner hos Wikborg Rein.

Benytt anledningen til å møte både venner og kolleger i BR og samtidig mingle og kanskje få inspirasjon og input fra den yngre generasjon, hvor fremtidens ledere i shipping i Bergen formodentlig finnes.

Påmelding til arrangementet HER