Shippingkonferansen 2018 - LeaderShip

Shippingkonferansen 2018 - LeaderShip

04 april 2018 08:30 - 16:30

Terminus Hall, Grand Hotel Terminus

NHH inviterer, i samarbeid med Maritime Bergen og Bergens Rederiforening, til årets Shipping konferanse LeaderShip 2018.

Norsk maritim tradisjon møter nye utfordringer i et sterkt konkurransepreget globalt marked. Det grønne skiftet og en mer digitalisert verden gir nye utfordringer og muligheter for Norges nest største næring. Maritim næring har alltid båret ledertrøyen som en verdensledende havnasjon – og 4. april viser vi lederskap igjen i møte med et hav av muligheter.

Til konferansen kommer bl.a.  Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, administrerende direktør i Norges Rederiforbund, Harald Solberg , Ari Marjamaa, Chief Transformations Officer (CTO) fra Wallenius Wilhelmsen Logistics ASA og Martin Stopford, President i Clarkson Research. Vi har også invitert Camilla Grieg, Group CEO i Grieg Star og Lasse Kristoffersen, CEO i Klavenes.

Se teaser for konferansen her

Tid: 4. april, kl. 08:30 – 16:30

Sted: Terminus Hall, Grand Hotel Terminus. Adresse; Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen
Pris:
990,- pluss mva. pr. person