Medlemsmøte i Bergens Rederiforening: "Markedsforholdene i shipping"

feb
Medlemsmøte i Bergens Rederiforening: "Markedsforholdene i shipping"

18 februar 2015 18:00

DNB

"Markedsforholdene i shipping"

Vi har gleden av å invitere til årets første medlemsmøte i Bergen Rederiforening.

Vi vil gjenta suksessen fra januar 2014 med møte hvor hovedvekt legges på det som alle snakker om men ingen kan gjøre noe med; "Markedsforholdene i shipping".

Vi er så heldig å få lov til å ha vårt møte hos DNB i Solheimsviken som ifjor.

Adresse: Solheimsgaten 7C.

Dato: 18.02.2015

Tid: 18:00- 20:00 med påfølgende bespisning.

Vi starter med forfriskninger og programmet er som følgende:

18:30-20:00

Vi får tre foredrag med forskjellig vinkling, hvor det også legges inn rom for spørsmål og eventuell diskusjon.

Øyvind Berle DNB

Øyvind Berle,
DNB sin egen analytiker (DNB Markets Shipping Team ble nylig kåret til Norges beste shipping analytikere i Prospera!).
Berle tar for seg makrobildet og med hovedvekt på deepsea shipping.

kurt-andreassen CCB

Kurt Andreassen, dir. fra CCB vil deretter gi oss et innblikk i offshoremarkedet og også med en mer lokal tilnærming.
Spørsmålet som kan stilles er om olje og offshore i Norge er i solnedgang eller om man nå opplever en naturlig korreksjon etter «booming years».

Jacob Irgens dnb

Jacob Irgens fra DNB forteller oss hvor og hvordan man kan få penger til virksomheten, både i nye prosjekter og for å foreta nødvendig refinansiering.

Etter foredragene ca. kl. 20:00 vil det bli bevertning (påspandert av DNB) og god anledning til mingling med gode venner og kolleger!

Påmelding snarest og senest innen 11. februar 2015 til:

Vel møtt!

BERGENS REDERIFORENING, Øystein Meland.

For ytterligere spørsmål ta kontakt med Henriette Munthe-Kaas på mail: hmk@maritimt-forum.no

DNB

Solheimsgaten 7, 5054 Bergen, Norway