21 september 2015 17:00 - 21:00

"Klubben", Olav Kyrresgate 11

Møt Sturla Henriksen fra Norges Rederiforbund

Vi har gleden av å invitere alle vår medlemmer til høstens første medlemsmøte i Bergens Rederiforening.

På bakgrunn av flyktningkrisen i Middelhavet og migrasjon til Europa, lav oljepris og rekordmange offshoreskip i opplag, kombinert med generelt utfordrende tider for næringen og hva som skjer med iverksettingen av regjeringens nye maritime strategi, blir det både interessant og lærerikt å få en oppdatering fra Norges Rederiforbunds administrerende direktør. Han vil ha med seg sine kolleger Harald Solberg og Viggo Bondi, så her blir det rom for både interessant foredrag og mange spørsmål!

Våre medlemmer er derfor velkommen til et nyttig og hyggelig møte med Sturla Henriksen på "Klubben" i Handelens og Sjøfartens Hus (Olav Kyrres gate 11) den 21. september 2015 kl. 17:00.

Meld deg på ved å klikke deg inn i på påmeldingslinken.

Velkommen – og husk at møtet avsluttes som vanlig med god mat & drikke!

"Klubben", Olav Kyrresgate 11

Olav Kyrres gate 11, 5014 Bergen, Norway