Maritime Bergen Frokostmøte: Hold på kompetansen gjennom tøffe tider!

feb
Maritime Bergen Frokostmøte: Hold på kompetansen gjennom tøffe tider!

05 februar 2015 08:30

Grand Selskapslokaler

ordsky

Hold på den maritime kompetansen gjennom tøffe tider!

Daglig leser vi i avisene om selskaper i shipping og offshore næringene som må la høykompetente medarbeidere gå på grunn av tøffe markeder.

Hvordan kan vi benytte forvaltning av human kapital som strategisk verktøy?

Hvordan kan vi bli bedre til å planlegge på lengre sikt eller bare helt annerledes, slik at vi klarer å holde på de beste hodene gjennom skiftende konjunkturer?

Velkommen til frokostmøte i regi av Maritime Bergen

Registrering og frokost fra kl 08:30.

Møtet er gratis og åpent for alle interesserte.

Arrangementet er fulltegnet.

Program:

John Meling fra Seascape Consulting

09:00- 09:20 Satse på maritim kompetanse – eller forvitre som ledende maritim nasjon?
John Meling eier og driver Seascape Consulting som har spesialisert seg på maritime konsulenttjenester for rederier, driftsselskaper og maritime organisasjoner.
Spesialfelt er organisasjonsutvikling og effektivisering, lederutvikling og forvaltning av menneskelige ressurser.

John er utdannet ved Sjøkrigsskolen og har tjenestegjort på sjø og land i Sjøforsvaret, blant annet som Hovedlærer i Lederskap ved Sjøkrigsskolen.
Han har også rederierfaring som Flåtesjef, HR sjef og QA ansvarlig.

John har hatt en sentral rolle i kompetanseprosjekter for Norges Rederiforbund, Rederiforeningen i Bergen og Maritimt Forum, Bergensregionen.

Kathleen Mathisen fra DOF Subsea AS
Kathleen Mathisen under Kvinner i Kuling. Foto: MFB

09:20-09:40 Våg å tenke langsiktig - bruk kompetanse som et trumfkort i et tøft marked!

Kathleen Offman Mathisen er HR-Direktør i DOF Subsea AS og jobber i konsernledelsen som har hovedkontor i Bergen.

Til daglig er hun dermed øverste HR leder for en internasjonal gruppe på mer enn 1700 mennesker.

Kathleen har 15 års erfaring fra HRM innenfor olje og gass industrien og har jobbet med organisasjonsutvikling, endringsprosesser og kompetanseledelse.

Hun er medlem av ressursgruppen Internasjonalt og Mangfold i Bergen Næringsråd og jobber aktivt med å synligjøre fortrinnet mangfold gir i arbeidslivet.

09:40-10:00 Spørsmål og diskusjon

Melde deg på her allerede i dag!

Eller bruk denne: http://bit.ly/frokostmøteMFB​