Maritimt Frokostmøte

Maritimt Frokostmøte

26 november 2014 09:00

Grand Selskapslokaler

PrintMaritime Bergen har gleden av å invitere til frokostmøte med interessante temaer som direkte påvirker hele den maritime næring.

Sted: Grand Selskapslokaler, Store Spisesal.

Følg link for påmelding.
Frist for påmelding er  21. november

Registrering og frokost serveres fra kl 08:30.

Kl 09:00
Globale trender som direkte berører vår maritime næring
Sturla Henriksen, administrerende direktør Norges Rederiforbund, går gjennom sentrale globale utviklingstrekk og trender som har stor påvirkning på drift og operasjon av norske skip i internasjonale farvann.

Blant annet vil han snakke om konsekvenser av situasjonen i Russland og Ukraina og temaet migrasjon og båtflyktninger.

Sturla Henriksen Foto: Norges Rederiforbund
Sturla Henriksen
Foto: Norges Rederiforbund

Kl 09:30
Båtflyktninger om bord – hva kan rederiene gjøre?
Ole Johan Haahjem, CEO KGJ Fleet Management, vil dele sine erfaringer basert på de opplevelser Kristian Gerhard Jebsen Skipsrederi har hatt med håndtering av båtflyktninger i Middelhavet.

Haahjem  Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
Ole Johan Haahjem
Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX

Kl 09:45

Spørsmål og diskusjon

Kl 10:00
Møtet avsluttes

Møtet er arrangert i samarbeid med Maritimt Forum Bergensregionen, Bergens Rederiforening og Bergen Næringsråd.

MF-Bergen-logoBergensRederiforening_logo_farger   Bergen Næringsråd logo 2014