Medlemsmøte med adm.dir Sturla Henriksen fra Norges Rederiforbund

Medlemsmøte med adm.dir Sturla Henriksen fra Norges Rederiforbund

28 september 2017 17:30

"Klubben", Handelens og Sjøfartens Hus

Vi har gleden av å ønske våre medlemmer velkommen til årets medlemsmøte med adm.dir Sturla Henriksen fra Norges Rederiforbund

Torsdag 28.september 2017 klokken 17:30 i "Klubben" i Handelens og Sjøfartens Hus (Olav Kyrres gate 11).

Sturla Henriksen har ledet forbundet med stor suksess i nesten 10 år, men har som de fleste vil ha fått med seg valgt å forlate forbundet fra nyttår. Sturla er en glitrende taler med reflekterte meninger og suveren evne til å formidle disse. Det blir formodentlig siste gang vi kan få høre ham i denne kapasitet i Bergens Rederiforening, så benytt anledning til både å få en oppdatering av status på arbeidet og strategi i Norges Rederiforbund og Sturla sine refleksjoner etter Stortingsvalget 2017.

Etter foredraget blir det god anledning til spørsmål og diskusjon, og deretter nyte deilig tapas og god drikke i selskap med kolleger fra rederinæringen for hyggelig prat.

Påmelding innen 25.september. Meld på her.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

"Klubben", Handelens og Sjøfartens Hus

Olav Kyrres gate 11, 5014 Bergen, Norway