Medlemsmøte Bergens Rederiforening

Medlemsmøte Bergens Rederiforening

20 april 2017 17:00

DNB

Bergens Rederiforening inviterer til medlemsmøte torsdag 20. april. Denne gangen blir det kortreiste foredragsholdere som gir innblikk både i lokale rederier og sitt syn på markeder som er høyst relevant for rederiforeningens medlemmer.

CEO Kristian Mørck fra Odfjell SE vil gjennom sitt foredrag: "Building for the future – Odfjell's journey" fortelle om Odfjell sin snuoperasjon, hva som ble gjort og hvorfor og hvordan Odfjell i dag er posisjonert for fremtiden og hvordan man der ser på både kjemikalie og produktmarkedet.

CEO Mons Aase fra DOF ASA vil så foredra om " Krisen i offshore og strukturelle endringer – hva gjorde DOF og hvordan ser markedet ut fremover"

Her blir det spennende å få høre om ytterligere restrukturering og konsolidering kan forventes eller er aktørene nå på plass?

Divisjonsdirektør Investment banking Peter Behncke fra DNB Markets vil så snakke om "Obligasjonsmarkedet – egenkapital på vei inn i offshore" (men et lite forbehold om mulig justering av tittel).

DNB

Solheimsgaten 7, 5054 Bergen, Norway