feb
2017

23 februar 2017 16:00

Grand Selskapslokaler

Bergens Rederiforening har stor glede av et aktivt samarbeid med medlemmene av YoungShip - generasjonen som vil sørge for at shipping i Bergen fortsatt skal være god og levedyktig mange år fremover.

Det neste medlemsmøtet i Bergens Rederiforening blir derfor fellesmøte med YoungShip Bergen, og temaet bærer naturlig nok preg av det; Hvordan tar bedriftene i shipping vare på sine unge talenter når de først er begynt i virksomheten?

Temaet er like viktig for de unge som for de mer etablerte, derfor håper vi på godt oppmøte også fra våre medlemmer. Velkommen til en lærerik ettermiddag hvor vi vil ha det hyggelig med den yngre garde, som skal tas godt vare på.

Vi ønsker derfor velkommen til neste medlemsmøte som blir: Talent Management Seminar

Tid:
Torsdag 23. februar kl.: 16:30 (dørene åpner kl.: 16:00)
Sted: Grand Selskapslokaler, Olav Kyrres gate 11
Pris: Gratis for medlemmer av YoungShip Bergen og Bergens Rederiforening

Påmelding: Vennligst følg linken.

Program: